Business

Skúsenosť s nuru masážou


Masážny salón je miesto, kde sa uskutočňujú tie najrôznejšie masáže. Medzi odvážnejšie masáže patrí nuru masaz bratislava. Čo vlastne znamená nuru masáž a čo pri nej dokážete zažiť? Odporúčam vám o vyskúšanie nuru masáže. Poviem vám moju príhodu. Objednala som sa na nuru masáž. Na nuru masáž som sa rozhodla ísť aj so svojim manželom. Keďže nám to už veľmi intímne v posteli neklapalo, museli sme s tým niečo robiť. Chceli sme, aby náš vzťah bol ako kedysi, keď sme zažívali zamilovanie. Nehovorím, že teraz sa nemilujeme, no je to iné ako predtým.

masážny salón

Nuru masáž pre nás predstavovala niečo, čo sme ešte nikdy v živote nevyskúšali. Avšak išli sme do toho. Lákala nás nová skúsenosť aj v intímnom živote. Ako sme vošli do masážneho salónu, hneď sme uvideli, čo nás čaká. Atmosféra v nás nabudila príjemné myšlienky. V prvej chvíli sme sa museli obidvaja osprchovať spolu. Boli nám dodané uteráky i župany, takže sme mali všetko potrebné hneď prichystané. Bolo nám povedané, že sa po sprche však nemáme utierať. Dostali sme aj malú fľastičku. Tá fľaštička obsahovala špeciálny nuru gél. Povedali nám, že sa po osprchovaní máme celí ponatierať nuru gélom. Bolo to pre nás zaujímavé, no dali sme sa na to. Ako nám povedali, tak sme aj urobili.

bylinky

Začali sme sa natierať nuru gélom. Nuru gél nemá špecifickú farbu ani vôňu, skôr je veľmi kĺzavý. Ale veľmi príjemne. Rýchlo sme boli obidvaja ponatieraní, keďže sme sa natierali navzájom. Potom sme mohli vstúpiť do miestnosti, ktorá bola pripravená len pre naše potreby. Rýchlo sme pochopili, že sa svojimi telami máme o seba dotýkať a navzájom po sebe kĺzať. Toto sme robili spolu prvýkrát v živote a už nás to pohltilo. Počas kĺzania sme sa navzájom vzrušovali. Vzrušenie sme pociťovali úplne na celom tele. Nuru gél je naozaj zázračný. Po kĺzaní sme boli takí vzrušení, že sme to nevydržali. Vyvrcholili sme naraz. Tento zážitok si budeme navždy pamätať a ostane len v našich myšlienkach. Nikdy sme o ňom nikomu nepovedali. Držíme ho v tajnosti, čo pre nás veľmi veľa znamená.